Béda révisi "Angkatan Laut (One Piece)"

Nyieun kaca anyar '''Angkatan Laut''' mangrupakeun salah satu kelompok nu aya di carita One Piece. == Laksamana Armada == === Sengoku === == Laksamana == === Akainu / Sakazuki === === Aokiji / Kuz...
(Nyieun kaca anyar '''Angkatan Laut''' mangrupakeun salah satu kelompok nu aya di carita One Piece. == Laksamana Armada == === Sengoku === == Laksamana == === Akainu / Sakazuki === === Aokiji / Kuz...)
(taya bédana)
609

éditan