Béda révisi "Obrolan pamaké:DiN"

482 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m
Kategori kacamatan jeung kalurahan
m (Kategori kacamatan jeung kalurahan)
==[[Mang Koko]]==
Kang, parantos dilereskeun. Tapi [[Indihiang, Tasikmalaya|Kacamatan Indihiang]]-na, nembe mangrupi kaca pondok. --[[Pamaké:Mssetiadi|tedi]] 23:37, 28 Agustus 2006 (UTC)
 
==Kategori kacamatan jeung kalurahan==
Nuhun Kang Dian kana usulna. Saé ogé kitu Kang. Punten waé, upami kacamatan tadina ngadamelna ngarujuk ka Wikipédia Indonésia nu mana kacamatan téh dugikeun ka tingkat Indonésia. Dupi kalurahan mah, héhé, da kopi paste téa ngadamelna. Cik atuh urang téang deui nu tos kadamelna nya. Nyuhunkeun bantosannana (ka sadayana yeuh) kanggo ngaleres-lereskeun deui kategorina. --[[Pamaké:Mssetiadi|tedi]] 09:05, 15 Séptémber 2006 (UTC)
23.351

éditan