Béda révisi "Obrolan pamaké:DiN"

96 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Kategori kacamatan jeung kalurahan)
m
==Kategori kacamatan jeung kalurahan==
Nuhun Kang Dian kana usulna. Saé ogé kitu Kang. Punten waé, upami kacamatan tadina ngadamelna ngarujuk ka Wikipédia Indonésia nu mana kacamatan téh dugikeun ka tingkat Indonésia. Dupi kalurahan mah, héhé, da kopi paste téa ngadamelna. Cik atuh urang téang deui nu tos kadamelna nya. Nyuhunkeun bantosannana (ka sadayana yeuh) kanggo ngaleres-lereskeun deui kategorina. --[[Pamaké:Mssetiadi|tedi]] 09:05, 15 Séptémber 2006 (UTC)
: Kang, dina padungdengan wae nya --[[Pamaké:Mssetiadi|tedi]] 10:46, 15 Séptémber 2006 (UTC)
23.351

éditan