Buka ménu utama

Parobahan

42 bita ditambahkeun, 9 tahun yang lalu
m
bot Nambih: qu:12 ñiqin anta situwa killapi; kosmetik perubahan
'''12 Juli''' nyaéta poé ka-193 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
{{kalender-pondok}}
 
[[Kategori:Juli]]
 
[[pl:12 lipca]]
[[pt:12 de julho]]
[[qu:12 ñiqin anta situwa killapi]]
[[ro:12 iulie]]
[[ru:12 июля]]
17.407

éditan