Béda révisi "Balubur Limbangan, Garut"

m
Bot: Miceun Kategori:Kacamatan di Indonésia
m ({{stub}}-->{{Kacamatan-pondok}})
m (Bot: Miceun Kategori:Kacamatan di Indonésia)
{{Kacamatan-pondok}}
 
[[Kategori:Kacamatan di Indonésia|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kacamatan di Jawa Barat|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kacamatan di Kabupatén Garut|{{PAGENAME}}]]
12.294

éditan