Béda révisi "7 Désémber"

23 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: li:7 december; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: li:7 december; kosmetik perubahan)
'''7 Désémber''' nyaéta poé ka-341 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
{{Kalender-pondok}}
 
[[Kategori:Désémber]]
 
[[la:7 Decembris]]
[[lb:7. Dezember]]
[[li:7 december]]
[[lmo:07 12]]
[[lt:Gruodžio 7]]
17.435

éditan