Béda révisi "Cigagadé, Balubur Limbangan, Garut"

m
Bot: Miceun Kategori:Kalurahan/désa di Jawa Barat
m (+nami kuwu)
m (Bot: Miceun Kategori:Kalurahan/désa di Jawa Barat)
 
[[Kategori:Kalurahan/désa di Indonésia|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kalurahan/désa di Jawa Barat|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Garut|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kalurahan/désa di Balubur Limbangan, Garut|{{PAGENAME}}]]
12.294

éditan