Béda révisi "Karyajaya, Bayongbong, Garut"

m
Bot: Miceun Kategori:Kalurahan/désa di Indonésia
m (Bot: Miceun Kategori:Kalurahan/désa di Jawa Barat)
m (Bot: Miceun Kategori:Kalurahan/désa di Indonésia)
{{Kalurahan-pondok}}
 
[[Kategori:Kalurahan/désa di Indonésia|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Garut|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kalurahan/désa di Bayongbong, Garut|{{PAGENAME}}]]
12.294

éditan