Béda révisi "Wikipedia:Bantahan umum"

taya kamandang éditan
 
'''Wikipédia''' ngarupakeun énsiklopédi eusi-muka (''open-content'') online, nu ngandung harti, hiji gempungan sukaréla nu ngembangkeun hiji sumberdaya umum pangaweruh urang. Strukturna ngabisakeun sing saha baé nu miboga sambungan Internét sarta panyaksrak ''World Wide Web'' pikeun ngarobah eusi nu kapanggih di dieu. Kusabab kitu, perlu kauninga yén nu aya di dieu teu merlukeun diulas ku para profésional husus nu mémang kaweruhna dipikabutuh pikeun nyadiakeun béja ngeunaan naon baé na ''Wikipédia'' kalawan lengkep, akurat, sarta bisa dipercaya.
 
Sadaya ieu teu ngandung harti yén anjeun moal manggih béja nu boga ajén sarta akurat na ''Wikipédia'', tapi ogé, mugia kauninga yén '''''Wikipedia'' TEU BISA ngajamin, dina jalan naon baé, sohéhna béja nu kapanggih di dieu.''' ItEusina maybisa recentlycikénéh havepisan beenrobah, changeddiruksak, vandalizedatawa ordiganggu alteredku byjalma someoneséjén whosenu opinionpamanggihna doesteu notsaluyu correspondjeung withjihat thepangaweruh statedina ofwidang knowledgehusus innu thekabeneran particularkeur areadipaluruh youku are interested in learning aboutanjeun. WeUrang arekeur workingngusahakeun oncara wayspikeun tomilih selectsarta andnyatujuan approvevérsi moreartikel trustablenu versionsbisa ofleuwih articlesdipercaya, buttapi stilltetep withouttanpa warrantyjaminan. TheNu closestpangdeukeutna thingtina tousaha thisieu thatnyaéta currentlyku existsayana is theprosés ''[[Wikipedia:Featured articles]] process'', buttapi even the articlesartikel listednu thereéta may havebisa beenwaé mercilessly editedrobah shortlypas beforepisan youméméh viewanjeun themmuka.
 
::'''Teu saurang ogé ti antara panulis, kontributor, sponsor, administrator, sysop, atawa singsaha waé nu patali jeung ''Wikipédia'' ku cara naon baé tanggung jawab kana némbonganana béja nu teu bener atawa fitnah atawa pamakéan anjeun kana béja nu dikandung na atawa numbu ti kaca wéb ieu.'''
::'''None of the authors, contributors, sponsors, administrators, sysops, or anyone else connected with ''Wikipedia'' in any way whatsoever can be responsible for the appearance of any inaccurate or libelous information or your use of the information contained in or linked from these web pages.'''
 
Please make sure that you understand that the information provided here is being provided free and gratuitously, and that no kind of agreement or contract is created between you and the owners or users of this site, the owners of the servers upon which it is housed, the individual ''Wikipedia'' contributors, any project administrators, sysops or anyone else who is in ''any way connected'' with this project or sister projects subject to your claims against them directly. You are being granted a limited license to copy anything from this site; it does not create or imply any contractual or extracontractual liability on the part of ''Wikipedia'' or any of its agents, members, organizers or other users.
11.752

éditan