Béda révisi "Paul"

1 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: war:Muyâ
m (Malikkeun éditan 70.45.20.105, diganti deui ka vérsi ahir ku TXiKiBoT)
m (bot Ngarobih: war:Muyâ)
[[ur:نیلا]]
[[vi:Xanh lam]]
[[war:MuyaMuyâ]]
[[wo:Baxa]]
[[yi:בלוי]]
1.663

éditan