Sajarah lisan: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m (robot Adding: cs:Orální historie)
*[http://www.newhavenoralhistoryproject.org/ Proyék Sajarah Lisan New Haven di Universitas Yale.]
*[http://storycorps.net/ Story Corps] Program nu ngarékam sajarah lisan manusa kiwari; sadayana disimpen di Library of Congress.
*[http://wwwvlib.kuiue.eduit/carrie/texts/carrie_books/paksoy-1/ ALPAMYSH; A study in Central Asian oral history]
*[http://www.sohp.org/ Southern Oral History Project] diadegkeun taun 1979 ku UNC-Chapel Hill kalawan prinsip "''Anjeun teu kudu kawentar pikeun jadi sajarah''" - Nell Sigmon
*[http://www.fleau.be/mondelingegeschiedenis/ ORAL HISTORY IN FLANDERS; Ramatloka ngeunaan sajarah lisan Flanders]
Pamaké anonim