Béda révisi "Joule"

23 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: krc:Джоуль; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: ml:ജൂള്‍)
m (bot Nambih: krc:Джоуль; kosmetik perubahan)
 
Définisi hiji joule séjénna:
* [[usaha mékanik|Usaha]] anu diperlukeun pikeun mindahkeun muatan listrik sagedé hiji [[coulomb]] ngaliwatan béda poténsial hiji [[volt]], atawa hiji '''coulomb volt''' (lambang: '''C.V''').
* Usaha pikeun ngahasilkeun daya hiji [[watt]] mayeng salila hiji [[detik]], atawa hiji '''watt sekon''' (lambang: '''W.s''').
 
== Konvérsi ==
[[ja:ジュール]]
[[ko:줄 (단위)]]
[[krc:Джоуль]]
[[ksh:Joule (Mohß)]]
[[ku:Jûl]]
17.438

éditan