Paul: Béda antarrépisi

1 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ang:Bleoh; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: ug:كۆك رەڭ)
m (bot Ngarobih: ang:Bleoh; kosmetik perubahan)
}}
 
'''Paul''' atawa '''biru''' atawa '''bulao''' (tina basa [[Walanda]] ''blauw'') nyaéta warna anu dihasilkeun ku [[cahaya]] nu boga [[spéktrum]] nu didominasi ku énergi nu [[Gelombang#Panjang gelombang|panjang gelombanggelombangna]]na antara 440–490 [[nanométer]].
Paul dianggap salasahiji ti tilu [[warna primér]] sajaba ti [[beureum]] jeung [[héjo]].
 
 
{{EMSpectrum}}
[[tah:Texohtic]]
 
[[Kategori:Warna]]
 
[[tah:Texohtic]]
 
[[af:Blou]]
[[an:Azul]]
[[ang:BlēoBleoh]]
[[ar:أزرق]]
[[arc:ܙܪܩܐ]]
17.479

éditan