Béda révisi "Kabupatén Karawang"

11 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m ({{PAGENAME}} --> x Kabupaten)
|kodearea=0267
|dau=Rp. -
|lambang= <!-- [[Gambar:Lambang Karawang.jpg|80px]] -->
|peta= [[Gambar:Locator_kabupaten_karawang.png]]
|kordinat=-