Béda révisi "1017"

16 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: tl:1017; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: hy:1017)
m (bot Nambih: tl:1017; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1017''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[th:พ.ศ. 1560]]
[[tk:1017]]
[[tl:1017]]
[[tr:1017]]
[[tt:1017]]
17.467

éditan