Béda révisi "1011"

16 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: tl:1011; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: hy:1011)
m (bot Nambih: tl:1011; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1011''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[th:พ.ศ. 1554]]
[[tk:1011]]
[[tl:1011]]
[[tr:1011]]
[[tt:1011]]
17.429

éditan