Naval Scene

Geus aub 31 Méi 2008
156 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
m
== Pakakas bantu ==
* [http://tarjamah.sabilulungan.org/teks.php Mesin Panarjamah Sabilulungan]
 
== Kontribusi & pantauan ==
Sabaraha artikel anu kuring minati, kungsi kuring awali, sunting sawaréh atawa tarjamahkeun:
 
[[Aruba]], [[Walanda Antilles]]
894

éditan