Béda révisi "Monarki konstitusional"

Taya parobahan ukuran ,  9 tahun yang lalu
m
mindahkeun Karajaan konstitusional ka Manarki konstitusional: ngaran artikel anu leuwih cocog
m (Nyieun kaca anyar '''Monarki konstitusional''' nyaéta wangun pamaréntahan di mana saurang raja jadi sirah nagara dina wates-wates konstitusi anu ditulis (dikodifikasi), henteu dit...)
 
m (mindahkeun Karajaan konstitusional ka Manarki konstitusional: ngaran artikel anu leuwih cocog)
869

éditan