Béda révisi "Basa Occitan"

2.540 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Basa Occitan''' (''occitan'', ''lenga d'òc'') nyaéta salah sahiji basa pang penting ti jumplukan basa Roman sanggeus basa Spanyol sarta basa Perancis. == Tumbu ...
(Nyieun kaca anyar '''Basa Occitan''' (''occitan'', ''lenga d'òc'') nyaéta salah sahiji basa pang penting ti jumplukan basa Roman sanggeus basa Spanyol sarta basa Perancis. == Tumbu ...)
(taya bédana)
21

éditan