Béda révisi "Basa Occitan"

396 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Basa Occitan''' (''occitan'', ''lenga d'òc'') nyaéta salah sahiji basa pang penting ti jumplukan basa Roman sanggeus basa Spanyol sarta basa Perancis. == Tumbu ...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Basa Occitan''' (''occitan'', ''lenga d'òc'') nyaéta salah sahiji basa pang penting ti jumplukan [[basa Roman]] sanggeus [[basa Spanyol]] sarta [[basa Perancis]].
 
==Pagawéan awak==
{| class="sortable wikitable"
! Basa Occitan
! Basa Sunda (loma)
! Basa Sunda (hormat keur sorangan/hormat keur batur)
|-
|manjar || dahar || tuang / neda
|-
|beure || inum || leuet
|-
|escriure || tulis || serat
|-
|legir || maca || maos
|-
|doblidar || poho || hilap
|-
|se sèire || diuk || calik
|-
| se levar || tangtung || adeg
|-
| caminar || leumpang || papah
|}
== Tumbu kaluar ==
{{InterWiki|code=oc}}
21

éditan