Béda révisi "Kabupatén Karawang"

20 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m ({{subst:PAGENAME}})
m
|kapala daerah=[[Bupati]]
|nami kapala daerah=-
|web=www.karawangkab.go.id
|web=-
}}
'''Kabupatén Karawang''' mangrupakeun hiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]]. Ibukotana nyaéta '''Karawang'''. Kabupatén ieu wawatesan jeung [[Kabupatén Bekasi]] tur [[Kabupatén Bogor]] di beulah kulon, [[Laut Jawa]] di beulah kalér, [[Kabupatén Subang]] di beulah wétan, [[Kabupatén Purwakarta]] di beulah wétan kidul, sarta [[Kabupatén Cianjur]] di beulah kiduleunnana.
11.749

éditan