Béda révisi "Kabupatén Karawang"

11 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
|kodearea=0267
|dau=Rp. -
|lambang= [[Gambar:Lambang Kabupaten Karawang.jpggif|80px100px]]
|peta= [[Gambar:Locator_kabupaten_karawang.png]]
|kordinat=-
11.749

éditan