Béda révisi "Haurgeulis, Indramayu"

87 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m (bot Ngarobih: jv:Haurgeulis, Indramayu)
'''Haurgeulis''' nyaéta hiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Indramayu]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
==Wates Wilayah==baleraja,gantar''Tulisan déngdék''
kecamatan=gantar
kabupaten=indramayu
desa=baleraja
 
==Geografis==
Pamaké anonim