Buka ménu utama

Parobahan

127 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
[[Image:Countries by population density.svg|350px|thumb|Kapadetan populasi (jelema pér km<sup>2</sup>) dumasar nagara, 2006]]
'''Kepadetan''' nyaéta hasil ngabagi jumlah obyék kalayan lega wewengkonna. Alatan éta, hijian anu dipaké nyaéta hijian/unit lega, contona: buah/m2.
 
864

éditan