Béda révisi "Kapadetan populasi"

4 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
'''Kepadetan''' nyaéta hasil ngabagi jumlah obyék kalayan lega wewengkonna. Alatan éta, hijian anu dipaké nyaéta hijian/unit lega, contona: buah/m2.
 
'''Kepadetan populasi''' atawa dénsitas [[populasi]] anu cicing di hiji wewengkon, disebut minangka jelema/km2.
 
[[Kategori:Géografi]]
869

éditan