Buka ménu utama

Parobahan

33 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
+1
 
'''Kepadetan populasi''' atawa dénsitas [[populasi]] anu cicing di hiji wewengkon, disebut minangka jelema/km2.
 
== Tempo ogé ==
* [[Populasi]]
 
[[Kategori:Géografi]]
864

éditan