Buka ménu utama

Parobahan

22 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
[[Image:Countries by population density.svg|350px|thumb|Kapadetan populasi (jelema pér km<sup>2</sup>) dumasar nagara, 2006]]
'''Kepadetan''' nyaéta hasil ngabagi jumlah obyék kalayan lega wewengkonna. Alatan éta, hijian anu dipaké nyaéta hijian/unit lega, contona: buah/m2m<sup>2</sup>.
 
'''Kepadetan populasi''' atawa dénsitas [[populasi]] anu cicing di hiji wewengkon, disebut minangka jelema/km2km<sup>2</sup>.
 
== Tempo ogé ==
864

éditan