Béda révisi "Kamerdékaan"

4 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Kamerdékaan''' atawa '''kamerdikaan''', nyaéta: * (kecap barang) waktu di mana hiji nagara ngahontal hak kadali pinuh ka sakumna wewengkon bagian nagarana. * (kecap ...)
 
m
'''Kamerdékaan''' atawa '''kamerdikaan''', nyaéta:
 
* (kecap barang) waktuWaktu di mana hiji [[nagara]] ngahontal [[hak]] kadali pinuh ka sakumna wewengkon bagian nagarana ([[kecap barang]]).
* (kecap barang) waktuWaktu di mana hiji jalma meunangkeun hak pikeun ngadalikeun dirina sorangan tanpa batur turut campur sarta atawa henteu ngagantung deui dina batur (kecap barang).
 
[[Sinonim]]na nyaéta '[[kabébasan]]'.
869

éditan