Béda révisi "Kamerdékaan"

Taya parobahan ukuran ,  9 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
 
* Waktu di mana hiji [[nagara]] ngahontal [[hak]] kadali pinuh ka sakumna wewengkon bagian nagarana ([[kecap barang]]).
* Waktu di mana hiji jalma meunangkeun hak pikeun ngadalikeun dirina sorangan tanpa batur turut campur sarta /atawa henteu ngagantung deui dina batur (kecap barang).
 
[[Sinonim]]na nyaéta '[[kabébasan]]'.
869

éditan