Béda révisi "Citakan:Artikel petingan"

4 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
ngarapihkeun ejahan
m (nobaan)
m (ngarapihkeun ejahan)
<includeonly><div style="position:absolute; z-index:100; right:10px; top:10px;" class="metadata" id="featured-star">{{titled-click|link=Wikipedia:Artikel Geulis|image=Star*.svg|width=14px|height=14px|title=Ieu mangrupa kaca Geulis. Click kerukeur katerangan.}}</div>[[Kategori:Artikel Geulis|{{PAGENAME}}]]</includeonly><noinclude>
 
Citakan iueieu nandaan ku bentangbéntang leutik ([[Image:Star*.svg|width=14px|height=14px]]) Diluhurdi Aritkelluhur artikel, nu kaasup [[Wikipedia:Artikel-artikel geulis|artikel geulis]].
 
* Citakan iueieu di simpeunsimpen di handap artikel.
* Citkan ieu nambahan kategori: {{kat|Artikel Geulis}}
 
[[id:Templat:Artikel bagus]]
23.341

éditan