Béda révisi "455 SM"

26 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: tl:455 BC; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: de:455 v. Chr.)
m (bot Nambih: tl:455 BC; kosmetik perubahan)
'''455 SM''' nyaéta taun ka-455 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{kalender-pondok}}
[[sv:455 f.Kr.]]
[[th:พ.ศ. 89]]
[[tl:455 BC]]
[[uk:455 до н. е.]]
[[uz:Mil. av. 455]]
17.435

éditan