Béda révisi "454 SM"

26 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: tl:454 BC; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: sw:454 KK)
m (bot Nambih: tl:454 BC; kosmetik perubahan)
'''454 SM''' nyaéta taun ka-454 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{kalender-pondok}}
[[sw:454 KK]]
[[th:พ.ศ. 90]]
[[tl:454 BC]]
[[uk:454 до н. е.]]
[[uz:Mil. av. 454]]
17.474

éditan