Béda révisi "1803"

10 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: lv:1803. gads; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: ckb:١٨٠٣)
m (bot Ngarobih: lv:1803. gads; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1803''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[lmo:1803]]
[[lt:1803 m.]]
[[lv:1803. gads]]
[[map-bms:1803]]
[[mhr:1803]]
17.429

éditan