Buka ménu utama

Parobahan

31 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
bot Nambih: tk:B.e.öň 54; kosmetik perubahan
'''54 SM''' nyaéta taun ka-54 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{kalender-pondok}}
[[sw:54 KK]]
[[th:พ.ศ. 490]]
[[tk:B.e.öň 54]]
[[tl:54 BC]]
[[tr:M.Ö. 54]]
17.414

éditan