Béda révisi "Biruang"

1 bita dipupus ,  13 tahun yang lalu
****[[Subspésiés]] [[Biruang Sloth Sri Langka]] ''Melursus (Ursus) ursinus inornatus''
****[[Subspésiés]] [[Biruang Sloth India]] ''Melursus (Ursus) ursinus ursinus''
*** [[Sun BearOntohod]], ''Helarctos malayanus''
****[[Subspésiés]] [[BorneoOntohod Sun BearBornéo]] ''Helarctos (Ursus) malayanus euryspilus''
 
Genera ''Melursus'' jeung ''Helarctos'' diasupkeun dina genus ''Ursus''. Biruang Hideung Asia jeung Biruang Kutub biasana mah diperenahkeun dina generana séwang-séwangan: ''Selenarctos'' jeung ''Thalarctos''.
Pamaké anonim