Béda révisi "Walungan Citarum"

19 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (bot Nambih: no:Citarum (elv))
[[jv:Kali Citarum]]
[[no:Citarum (elv)]]
[[pt:Rio Citarum]]
[[th:แม่น้ำจีตารุม]]
[[vi:Sông Citarum]]
Pamaké anonim