Béda révisi "Fernando Alonso"

Taya parobahan ukuran ,  9 tahun yang lalu
m
m (tarjamah saeutik)
m (→‎Profil: minor)
 
== Profil ==
Fernando Alonso mangrupakeun putra kadua tina dua baraya kandung.<ref name="urruty">{{cite news | last = Urruty | first = Martín | title = {{lang|es|De plebeyo a rey. Cómo llegó Alonso a ser el campeón más joven de la historia}} | language = Spanish | publisher = {{lang|es|ESPNdeportes}} | date = 2005-11-26 | url = http://espndeportes.espn.go.com/news/story?id=367490 | accessdate = 2007-07-30 }}</ref> Bapana janten saorangsaurang mekanik bengkel anu sasakali nyambi janten tukang panambangan. Ibuna janten saorangsaurang kasir di supermarket. Alonso gaduh hiji lanceuk istri. Keur yuswa Alonso dua taun, kolot Alonso masihan hadiah gokart kanggo lanceukna, anu saterasna ditolak karena ngarasa bahwa babalapan kirang cocok sareng dunia istri. Teras eta gokart teh dipasihkeun ka Alonso.
 
Alonso seneng tuangeun anu teu ngandung uyah. Anjeuna oge resep kana nonton film sareng nyetel lagu. Kiwari Alonso cicing di Swiss, sasakali anjeunna oge uih ka Spanyol keur ngalongok bapa-ibuna.
869

éditan