Béda révisi "Fernando Alonso"

5 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
m (→‎Profil: minor)
Musim 2003 Alonso balik deui ka F1 sabagai pembalap, anjeunna ngagentoskeun [[Jenson Button]] anu ngalih ka BAR-Honda. Kejutan demi kejutan dipaparkeun ku Alonso sapanjang musim, diantarana pole position termuda di GP Malaysia, sareng kameunangan di GP Hungaria. Bahkan di Hungaria, Alonso ngelehkeun [[Michael Schumacher]] anu kasebutkeuna Raja F1.
 
Musim 2004 Alonso gagal janten juara di hiji balapan pun. Di musim 2005 anjeunna tiasa meunang di Malaysia, Bahrain, San Marino, Eropa, Perancis, Jerman, sareng China. Ahirna anjeunna nyetak sejarah deui dengan tampil sabagai juara dunia termudapang ngorana. Juara dunia teras dipertahankeun ku Alonso di musim 2006, saatos anjeunna ngelehkeun Michael Schumacher anu ngumumkeun pension di ahir musim 2006.
 
[[Gambar:Fernando Alonso 2007 Britain.jpg|thumb|right|Alonso finish kadua di Inggris 2007.]]
869

éditan