Béda révisi "Kabupatén Lebak"

273 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(AGUNG MANDALA PUTERA)
namaNAMA ;AGUNG MANDALA PUTERA
TTL ;LEBAK 05 JANWARY 1986
JABATAN ;E RANGER YAMAHA Chic,k MIUSIK JAKARTA TIMUR
PENDIDIKAN;SMK HASANUDIN SERANG
ALAMAT ;KP,UMBUL
DESA ;DAROYON
KEC ;CILELES
KAB ;LEBAK
ASSALAMU ALLAIKUM WR ,WB
Satacana abdi nepangken diri abdi ,teras abdi teh hoyong naliken tali silaturahmi
sareng masarakat khususna BANTEN .
Sakitu bae ti abdi ,wasallam
Pamaké anonim