Béda révisi "Kabupatén Lebak"

262 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
NAMA ;AGUNG MANDALA PUTERA
TTL ;LEBAK 05 JANWARY 1986
JABATAN ;E RANGER, REXOE ,N ,the LIMA .YAMAHA Chic,k MIUSIK JAKARTA TIMUR
PENDIDIKAN;SMK HASANUDIN SERANG
ALAMAT ;KP,UMBUL
ASSALAMU ALLAIKUM WR ,WB
Satacana abdi nepangken diri abdi ,teras abdi teh hoyong naliken tali silaturahmi
sareng masarakat khususna BANTEN .sareng abdi hoyong nepangkeun BAND" REXOE N the LIMA "anu tos nyebarkeun albumna
" TAHTA "eta teh asli band asal urang lebak sadaya anu ngapigawena di jakarta salila 6 tahun ayena tos aya websetna " WWW.rexoenthelima.com " dukung kami nya
Sakitu bae ti abdi ,wasallam
Pamaké anonim