Béda révisi "Kabupatén Lebak"

682 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
revert
(revert)
{{dati2|nami=Kabupatén Lebak
NAMA ;AGUNG MANDALA PUTERA
|propinsi=[[Banten]]
TTL ;LEBAK 05 JANWARY 1986
|ibukota=[[Rangkasbitung]]
JABATAN ;E RANGER, REXOE ,N ,the LIMA .YAMAHA Chic,k MIUSIK JAKARTA TIMUR
|lega=1.304,47 km²
PENDIDIKAN;SMK HASANUDIN SERANG
|pangeusi=1.125.000 (2003)
ALAMAT ;KP,UMBUL
|kapadetan=361
DESA ;DAROYON
|kacamatan=23
KEC ;CILELES
|kalurahan=-
KAB ;LEBAK
|kodearea=0252
ASSALAMU ALLAIKUM WR ,WB
|dau=Rp. -
Satacana abdi nepangken diri abdi ,teras abdi teh hoyong naliken tali silaturahmi
|lambang= [[Gambar:Logo lebak.gif|Lambang Kabupatén Lebak]]
sareng masarakat khususna BANTEN .sareng abdi hoyong nepangkeun BAND" REXOE N the LIMA "anu tos nyebarkeun albumna
|peta= [[Gambar:Locator_kabupaten_lebak.png]]
" TAHTA "eta teh asli band asal urang lebak sadaya anu ngapigawena di jakarta salila 6 tahun ayena tos aya websetna " WWW.rexoenthelima.com " dukung kami nya
|kordinat= 60 18' - 70 00' LS<br/>1050 25'- 1060 30' BT
Sakitu bae ti abdi ,wasallam
|dasar hukum=-
|tanggal=-
|motto=[[iman aman uman amin]]
|kapala daerah=[[Bupati]]
|nami kapala daerah=H. Mulyadi Jaya Baya
|web=-
}}
'''Kabupatén Lebak''' nyaéta salasahiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Banten]]. Kabupatén ieu ngabogaan luas wilayah 2.859,96 Km², jeung ngarupakeun kabupaten pangligarna sa-propinsi Banten. Di kalereunnana babatesan jeung [[Kabupaten Sérang]], di wetaneunanana babatesan jeung [[Kabupatén Bogor]] jeung [[Kabupatén Sukabumi|Sukabumi]] anu kaasup Propinsi [[Jawa Barat]], di kiduleuna babatesan jeung [[Samudra Indonésia]], jeung di kuloneunnana babatesan jeung [[Kabupatén Pandeglang]]. Ibukotana nyaéta [[Rangkasbitung]].
 
{{Banten}}
{{Kabupatén Lebak}}
 
[[Kategori:Kabupatén di Indonésia|Lebak]]
[[Kategori:Kabupatén di Banten|Lebak]]
[[Kategori:Kabupatén Lebak|Kabupatén Lebak]]
 
[[en:Lebak Regency]]
[[fr:Lebak (Indonésie)]]
[[id:Kabupaten Lebak]]
[[jv:Kabupatèn Lebak]]
[[ms:Kabupaten Lebak]]
[[nl:Lebak (Bantam)]]
23.351

éditan