Béda révisi "Maung"

115 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
+pic
(+pic)
[[Gambar:Panthera tigris tigris.jpg|275px|thumb|Maung, spesies pangbadagna sarta pangbeuratna ti kulawarga ucing]]
Sebutan '''maung''' atawa '''méong''' ([[basa Inggris|Ing.]] ''big cat'') nujul ka [[Felidae|ucing]] badag nu liar di [[Amérika]], [[Aprika]], [[Asia]], jeung [[Éropah]]; [[Australia]] jeung [[Antartika]] mah teu boga spésiés ucing [[éndemik (ékologi)|pituin]].
 
894

éditan