Béda révisi "Vertebrata"

2 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: yo:Aléegunẹ̀yìn; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: yo:Aléegunẹ̀yìn; kosmetik perubahan)
{{Taxobox begin | color = pink | ngaran = Vertebrata}}
{{Taxobox image | image = [[ImageGambar:Dolphins 300.jpg|250px|Lumba-lumba]] | caption = [[Lumba-lumba]], salahsahiji vertebrata cai}}
{{Taxobox begin placement | color = pink}}
{{Taxobox regnum entry | taxon = [[Animal|Animalia]]ia}}
{{Taxobox phylum entry | taxon = [[Chordata]]}}
{{Taxobox norank entry | taxon = [[Craniata]]}}
{{Taxobox subphylum_entry | taxon = '''Vertebrata'''}}<br />{{Taxobox authority | author = [[Georges Cuvier|Cuvier]] | date = 1812}}
{{Taxobox end placement}}
{{Taxobox end}}
All vertebrates have: the ability to form bones; paired, specialised sensory organs and a brain.
-->
== Baca ogé ==
* [[Invertebrata]]
Rorongkong internal nu nyirikeun vertebrata diwangun ku tulang atawa kartilage, atawa, kadang, duanana. Rorongkong ieu mangrupakeun pangrojong organismena nalika tumuwuh. Ku kituna, vertebrata bisa boga awak leuwih badag batan invertebrata. Rorongkongna ngawengku tangkorak, kolom vertebral sarta dua pasang anggota gerak. Aya ogé nu teu boga anggota gerak, kayaning [[oray]] jeung [[paus]], nu numutkeun téorina mah ngaleungit dina prosés évolusina.
 
== Sumber rujukan ==
* ''[[:en:Vertebrate|Vertebrate]]'', Wikipédia édisi basa Inggris per 15 Pébruari 2006.
 
== Tumbu kaluar ==
{{Wikispecies|Vertebrata}}
* [http://tolweb.org/tree?group=Amniota&contgroup=Terrestrial_vertebrates Tree of Life]
[[wa:Biesse ås cronzoxhs]]
[[yi:ווערטייברעיטס]]
[[yo:Aléegunẹ́yìnAléegunẹ̀yìn]]
[[zea:Gewurvelde beêsten]]
[[zh:脊椎动物]]
17.429

éditan