Béda révisi "Sebaran seragam"

50 bita dipupus ,  17 tahun yang lalu
Sebaran ieu bisa dipake keur susunan nu leuwih kompleks tinimbang interval. Lamun ''S'' ngarupakeun susunan Borel positip, ukuran ''terhingga'', sebaran probabiliti seragam dina ''S'' bisa dihusukeun ku nyebutkeun yen pdf nyaeta nol diluar ''S'' sarta sacara angger sarua jeung 1/''K'' dina ''S'', numana ''K'' ukuran Lebesgue tina ''S''.
 
=== TheStandar standardsebaran uniform distributionseragam ===
 
''Standard sebaran seragam'' nyaeta sebaran seragam kontinyu nu mibanda susunan nilai ''a'' jeung ''b'' 0 jeung 1, mangka nilai variabel random ngan antara 0 jeung 1.
The ''standard uniform distribution'' is the continuous uniform distribution with
the values of ''a'' and ''b'' set to 0 and 1 respectively, so that the random
variable can take values only between 0 and 1.
 
=== Sampling from a uniform distribution ===
5.857

éditan