Béda révisi "Sriwijaya Air"

160 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Sriwijaya Air''' mangrupakeun ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Indonesia. Sriwijaya Air ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.
(Nyieun kaca anyar '''Sriwijaya Air''' mangrupakeun ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Indonesia. Sriwijaya Air ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.)
(taya bédana)
609

éditan