Béda révisi "Sriwijaya Air"

39 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Sriwijaya Air''' mangrupakeun ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Indonesia. Sriwijaya Air ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.)
 
'''Sriwijaya Air''' mangrupakeun ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Indonesia. Sriwijaya Air ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.
 
{{Maskapai penerbangan di Indonesia}}
609

éditan