Soulbot

Geus aub 31 Agustus 2006
34 bita dipupus ,  11 tahun yang lalu
m
Gambar Robot_asimo.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Amada44
m (bot Nambih: pam Ngarobih: cu, oc, sc)
m (Gambar Robot_asimo.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Amada44)
<tr><td>{{User en-3}}</td></tr>
</table>
 
[[File:Robot asimo.jpg|80px|left]]
This is a robot run by [[:nb:Bruker:Soulkeeper|Soulkeeper]].
 
1.760

éditan