Béda révisi "Citilink"

3.397 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar {{Infobox Airline |airline = Citilink |logo = Citilink Logo.png |logo_size = 250 |fleet_size = 5 |destinations = 7 |IATA = GA |ICAO ...
(Nyieun kaca anyar {{Infobox Airline |airline = Citilink |logo = Citilink Logo.png |logo_size = 250 |fleet_size = 5 |destinations = 7 |IATA = GA |ICAO ...)
(taya bédana)
609

éditan