Béda révisi "Ajén-P"

1 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ko:유의 확률
m (bot Ngarobih: fr:Valeur p; kosmetik perubahan)
m (bot Ngarobih: ko:유의 확률)
[[fr:Valeur p]]
[[it:Valore p]]
[[ko:유의확률유의 확률]]
[[nl:P-waarde]]
[[no:P-verdi]]
17.416

éditan