Béda révisi "An Naziat"

8 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.5.2) (bot Ngarobih: ku:Naziat; kosmetik perubahan
m (r2.5.2) (bot Ngarobih: ku:Naziat; kosmetik perubahan)
'''Surat An Naziat''' ([[basa Arab]]:'''النّازعات''') nyaéta [[surat]] ka-79 dina [[al Qur'an]]. Surat ieu kagolongkeun kana surat [[Makkiyah]], diwangun ku 46 ayat. Dingaranan An Naziat anu hartina ''Malaikat-malaikat anu nyabut'' asalna tina kecap an aaazi’aat anu aya dina ayat kahiji surat ieu. Dingaranan ogé '''As Sahiroh''' anu dicokot tina ayat ka-14, dingaranan ogé '''Ath Thommah''' dicokot tina ayat ka-34.
 
== Poko-poko eusi ==
* '''Kaimanan'''
** Panegasan Alloh ngeunaan ayana [[poé kiamat]] sarta sikep jalma-jalma [[musyrik]] kana hal éta.
** Manusia dibagi jadi 2 golongan di [[ahérat]]
** Manusia henteu bisa nyaho iraha kajadianana waktu kiamat
 
* '''Carita'''
: Carita [[Musa]] a.s. jeung [[Fir´aun]].
 
== Eusi jeung Tarjamah ==
 
{| class="wikitable"
|}
 
== Rujukan ==
{{wikisource|Al-qur'an/An-Nazi'at|Surah An-nazi'at}}
{{Refbegin}}
{{SuratQuran|79|[[An Naba]]|[[Abasa]]}}
 
[[Kategori: Surat dina Al Qur'an]]
 
[[ar:سورة النازعات]]
[[hi:अन-नाजीयत]]
[[id:Surah An-Nazi’at]]
[[ku:Nazi'atNaziat]]
[[ml:നാസിയാത്ത്]]
[[ms:Surah An-Naazi’aat]]
17.429

éditan